Menu opener
Close
Kérjük, töltse ki a Célállomás mezőt
Nincs találat
Kérjük, hogy 21 naposnál rövidebb időtartamot válasszon
Későbbi dátum kiválasztása

Kérjük, hogy 21 naposnál rövidebb időtartamot válasszonKésőbbi dátum kiválasztása

Érkezés napja
Távozás napja
Üzleti útra vonatkozó szerződéssel utazók számára
  • Célállomás
  • Ettől:Eddig
    Ettől:Eddig
  • 1 szoba, 1 felnőtt
  • 1 szoba, 1 személy

Adatvédelmi szabályzat

Preambulum

Ez az adatvédelmi szabályzat a B&B Hotels online szállásfoglalási platformját (a továbbiakban: platform) biztosító https://www.hotel-bb.com/ weboldalnak (a továbbiakban: weboldal) és a B&B Hotels mobilalkalmazásainak (a továbbiakban: alkalmazások) felhasználóira (a továbbiakban: felhasználók vagy Ön/Önök) vonatkozik. Célja, hogy a 2016. április 27-i, 2016-679 számú, a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletnek (a továbbiakban rendelet vagy GDPR) megfelelően tájékoztassa Önt arról, hogy hogyan gyűjthetjük és kezelhetjük a személyes adatait a szállásfoglaláshoz kapcsolódóan a weboldalunkon és a mobilalkalmazásainkon keresztül azokban az országokban, ahol szállodákkal rendelkezünk és ahol elérhető a B&B Hotels Club hűségprogram.

A B&B Hotels csoport teljes mértékben elkötelezett annak biztosítása mellett, hogy a személyes adatok feldolgozása megfeleljen a GDPR követelményeinek.

Jelen adatvédelmi szabályzat célja, hogy tájékoztassa Önt a személyes adatok azon kategóriáiról, amelyeket Önről összegyűjthetünk vagy tárolhatunk, hogy ezeket hogyan használjuk fel, kivel osztjuk meg, hogyan védjük, és hogy Önnek milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban.

Magánszférájának és személyes adatainak tiszteletben tartása kiemelt fontosságú számunkra, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szigorúan a rendeletek és az alkalmazandó nemzeti jogszabályok szerint kezeljük ezeket.

  1. Fogalmi meghatározások
  2. Az adatkezelők kiléte
  3. Az adatkezelés tárgya
  4. Az adatkezelés céljai és jogalapjai
  5. Az adatok címzettjei
  6. Az adatmegőrzés időtartama
  7. Adattovábbítás az Európai Unión kívülre
  8. Az érintett jogainak gyakorlása
  9. Bejelentkezési adatok és sütik
  10. Közösségi hálózatok
  11. Biztonság
  12. Elérhetőségek
     

1. cikk Fogalmi meghatározások

Adyen: az online fizetési platformra utal.

Alkalmazás: a Casper BidCo által készített és közzétett B&B Hotels mobilalkalmazásokra vonatkozik.

B&B Hotels csoport: a Casper BidCo holdingra, annak leányvállalataira, valamint a B&B Hotels szállodaláncra utal.

Platform: a Casper BidCo által a webhelyen és az alkalmazásokon keresztül működtetett központi online foglalási rendszerre utal.

Adatkezelő: a Casper BidCo társaságra utal, a webhely fő adatkezelőjeként betöltött szerepében.

Szolgáltatások: a Casper BidCo társaságnak a platformon keresztül nyújtott szolgáltatásait jelenti. A szolgáltatások részletes leírása az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) található, melyet ide kattintva érhet el.

Webhely: a https://www.hotel-bb.com/ URL-címen elérhető weboldalt jelenti.

Felhasználók: a webhelyhez és az alkalmazásokhoz hozzáférő és az azt böngésző személyek, valamint a platform összes felhasználója.
 

2. cikk Az adatkezelők kiléte

A fő adatkezelő a Casper BidCo, amely a B&B Hotels csoport egyik anyavállalata, és amelynek jogi közleményei ide kattintva érhetők el. Ez a cég felelős a webhelyen és az alkalmazásokban történő adatfeldolgozásért.

A Casper BidCo egy központi foglalási rendszert működtet, amely az itt elérhető összes szállodát lefedi.

A Platformon és az Alkalmazásokon keresztül végrehajtott foglalások feldolgozása kapcsán a Casper BidCo azokkal a szállodákat üzemeltető cégekkel közösen felelős az Ön személyes adatainak feldolgozásáért, amelyeknél Ön szobát foglal (lásd a szállodák listáját itt). 

Az itt elérhető listán szereplő cégek közösen kezelik a B&B Hotels Club hűségprogramot. A B&B Hotels hűségprogramot közösen kezelő cégek listája ide kattintva érhető el.

Végezetül, a platformon történő foglalása során ezen közös kezelők bármelyike végezhet a másiktól független adatfeldolgozást. Az ilyen független adatfeldolgozási műveletekkel kapcsolatos tájékoztatást közvetlenül az adott cégektől kapja meg.
 

3. cikk Az adatkezelés tárgya

A webhely, az alkalmazások és a szolgáltatások használatával Ön beleegyezik abba, hogy adatokat és információkat küldjön nekünk, amelyek közül néhány alkalmas lehet az Ön azonosítására, és ezért személyes adatnak minősül (a továbbiakban: az adatok).

Ez különösen igaz abban az esetben, amikor szobát foglal a webhelyen keresztül, vagy regisztrál hűségprogramunkra.

Minden esetben tájékoztatjuk az adatgyűjtés céljairól a különféle online adatgyűjtési űrlapokon, az Önnek küldött e-maileken, a platformon megjelenő értesítéseken és a sütiket kezelő eszközünkön keresztül. 

Szükség esetén a körülményektől függően vállaljuk, hogy megszerezzük az Ön hozzájárulását és/vagy lehetővé tesszük, hogy tiltakozzon az Ön adatainak bizonyos célokra történő felhasználása ellen. Ilyen lehet például az Ön földrajzi helyzetének megismerése, a kereskedelmi célú marketinganyagok küldése, a sütik elhelyezése az eszközeire (mobiltelefon, számítógép, táblagép) egy harmadik fél által a webhelyünk és az alkalmazásunk használatának nyomon követése céljából, valamint a célzott kereskedelmi ajánlatok és hirdetések megjelenítése az Ön érdeklődése alapján.

Az adatok összegyűjtésekor tájékoztatást kap arról, hogy bizonyos adatok kötelezőek-e vagy sem, valamint a válasz elmulasztásának lehetséges következményeit is jelzik a kapcsolódó űrlapokon az adatgyűjtés(ek) során.

Az adatkezelés tárgyát képező adatok a következők:

  • Az Ön személyazonosságára vonatkozó adatok: titulus, vezetéknév, keresztnév (nevek), lakcím, telefonszám, e-mail-címek, születési dátum, életkor, ügyfélkód, jelszó;
  • A foglalkozására vonatkozó adatok: cég, hely; 
  • A navigációval kapcsolatos adatok: az Ön bejelentkezési és csatlakozási adatai, a számítógépes berendezések azonosító adatai, az Ön nyelvi preferenciái, helyadatai, a platform és a szolgáltatások használatára vonatkozó adatai, beleértve a csoportjainknak a kérései során továbbított adatokat is (nyelvi preferencia stb.), valamint a cookie-k és más nyomkövetők által gyűjtött adatai;
  • A foglalásával kapcsolatos adatok: érkezési és indulási dátumok, a lefoglalt szobák többi lakójára vonatkozó adatok, úgy mint név és életkor, preferenciák (dohányzó szoba, preferált emelet stb.);
  • Tranzakciókkal kapcsolatos adatok: a tranzakció száma, a fizetési módra vonatkozó adatok (bankkártya száma, lejárati dátum, a kizárólag az Adyen által feldolgozott kriptogram – a cég nekünk csak egy azonosító tokent ad meg a foglalásokhoz tartozó garanciákhoz és fizetésekhez), a vásárlás, az előfizetés, az előfizetett áruk vagy szolgáltatások részletei, a számlafizetéssel kapcsolatos adatok, például a fizetési feltételek, a kapott kedvezmények, nyugták, egyenlegek és fennálló összegek;
  • A B&B Hotelsnél történt foglalások előzményei

A B&B Hotels csoport garantálja, hogy csak olyan adatokat gyűjt, amelyek feltétlenül szükségesek a feldolgozás céljaihoz.
 

4. cikk Az adatkezelés céljai és jogalapjai

A B&B Hotels csoport által végzett adatfeldolgozás kifejezett, jogszerű és meghatározott célt szolgál, amely a szerződés teljesítésén, jogi vagy szabályozási kötelezettség teljesítésén, az Ön hozzájárulásán vagy jogos érdekén alapul.

Ha a feldolgozási műveletek jogalapja egy jogos érdek érvényesítésén alapul, akkor Ön jogosult információkat kérni az érdekek kiegyensúlyozásával kapcsolatban.

Különböző adatait az alábbi célokból és jogalapokkal gyűjtjük és dolgozzuk fel:

Platformunk, valamint annak funkcióinak és szolgáltatásainak megfelelő működése és folyamatos fejlesztése 

Platformunk és szolgáltatásaink megfelelő működésének és fejlesztésének nyomon követése a következőkre terjed ki:

  • a webhely és az alkalmazások általános adminisztrációja;
  • válaszadás a kéréseire és kérdéseire;
  • ügyfélszolgálat és támogatás;
  • a webhely és az alkalmazások használatára vonatkozó statisztikák használata kutatási és fejlesztési célokra;
  • cookie-k (sütik) és más nyomkövetők elhelyezése, melynek részleteit a Cookie (süti) kezelési szabályzat tartalmazza.

A B&B Hotels csoport jogos érdeke, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa Önnek a webhelyén és az alkalmazásaiban, valamint hogy a legjobb minőséget biztosítsa a kínált szolgáltatások terén, amihez szükségünk van az Ön beleegyezésére a sütik elhelyezése és az Ön tartózkodási helyének megismerése tekintetében.

Ügyfélkapcsolatok és a foglalások kezelése

Az ügyfélkapcsolat-kezelés a következőkre terjed ki:

  • a foglalások kezelése;
  • a kapcsolat kereskedelmi nyomon követése;
  • kereskedelmi statisztikák készítése;
  • termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és tartalmainkkal kapcsolatos vélemények kezelése;
  • ügyfél-elégedettségi felmérések.

A B&B Hotels csoport az Ügyfelekkel fennálló szerződéseinek teljesítése során az Ügyfélkapcsolatok kezelésével kapcsolatos személyes adatokat dolgozza fel.

A B&B Hotels csoportnak jogos érdeke az ügyféladatok feldolgozása a lehető legjobb kereskedelmi kapcsolat és a legjobb minőségű szolgáltatás biztosítása érdekében.

Kereskedelmi és marketingkutatási tevékenységek

Marketing tevékenységünk az alábbiakra terjed ki:

  • hírlevelünk kiküldése;
  • piackutatás (e-mailen, telefonon, postai úton);
  • a webhely, az alkalmazások és a közösségi hálózatok animációja (közösségmenedzsment);
  • események szervezése;
  • a közönségadatok kutatásának elvégzése cookie-k és más nyomkövetők elhelyezésével, melynek részleteit a Cookie (süti) kezelési szabályzatunk tartalmazza;
  • a marketingtevékenységre vonatkozó statisztikák kidolgozása;

Marketingtevékenységünket az Ön beleegyezése alapján végezzük.

A B&B Hotels csoport jogos érdeke az is, hogy kereskedelmi ajánlatokat nyújtson Önnek, különösen akkor, ha azok olyan szállodákra vonatkoznak, ahol Ön már megszállt korábban. 

Ebben az esetben biztosítjuk, hogy: 

  • megfelelő tájékoztatást kapjon a végzett marketingtevékenységekről;
  • lehetősége legyen egyszerűen és szabadon kimaradni a marketingtevékenységekből (letiltás vagy leiratkozás) az adatgyűjtés idején;

számlavezetés és az ehhez kapcsolódó műveletek elvégzése, beleértve a csalás elleni küzdelmet;

A számlavezetés és az ehhez kapcsolódó műveletek az alábbiakra terjednek ki:

  • a szolgáltatások ellenértékének kifizetése és az ügyfél számlázásának nyomon követése;
  • fizetetlen tartozások és viták rendezése;
  • a számlanyilvántartások és a jogi igazoló dokumentumok megőrzése.

A számlavezetés és az ehhez kapcsolódó műveletek végrehajtása a különböző országok – itt elérhető – különféle számviteli és/vagy adózási jogszabályaiból eredő jogi kötelezettségeinken alapul.

A B&B Hotels csoport jogos érdeke a Casper BidCo, valamint a szállodákat üzemeltető valamennyi vállalat és a közös adatkezelők által végzett számviteli tevékenységek zökkenőmentes működésének biztosítása is.

A B&B Hotels Club hűségprogramjának adminisztrációja és kezelése

A hűségprogram kezelése és adminisztrációja a cégek azon jogos érdekén alapul, hogy a B&B Hotels előnyöket nyújt az Ön hűségéért cserébe. A cégek listája ide kattintva érhető el.

A B&B Hotels csoportnak szerződéses alapja is van erre, ha a feldolgozás a B&B Hotels Club hűségprogramjának teljesítéséhez és megvalósításához szükséges, és Ön tagja a klubnak.

A GDPR és a módosított Adatvédelmi törvény által biztosított jogok gyakorlása iránti kérelmek kezelése

Ez az adatfeldolgozás minden olyan műveletet lefed, ami a Casper BidCo-hoz, vagy az ide kattintva elérhető cégekhez intézett jogosultsági kérelmek nyomon követéséhez szükséges (a kérelem minősítése, vizsgálatok, speciális technikai műveletek végrehajtása stb.). 

Ez csak olyan esetekre vonatkozik, amelyeknél a Casper BidCo és/vagy az ide kattintva elérhető cégek adatkezelőnek minősülnek.

Ez a feldolgozás a GDPR 15. cikkétől és az Adatvédelmi törvény 48. cikkétől kezdődően leírt jogi kötelezettség alapján történik.
 

5. cikk Az adatok címzettjei

Az általunk gyűjtött adatokat a lehető legnagyobb gondossággal kezeljük. Csak a feltétlenül szükséges adatokat továbbítjuk harmadik felek részére az adatfeldolgozáshoz.

A 4. cikkben leírt célok érdekében elsődlegesen a következő személyek férhetnek hozzá az Ön adataihoz a saját hatáskörük keretein belül:

  • szállásfoglalási, marketing, értékesítési, adminisztratív, logisztikai és informatikai részlegeink felhatalmazott munkatársai, akik szolgáltatásaink javításáért, az ügyfélkapcsolatokért, a piackutatásért és a minőség-ellenőrzésért felelnek;
  • alvállalkozóink és szolgáltatóink – különösen a felhőalapú tárhely- és tárolószolgáltatók, a pénzforgalmi szolgáltatók, a postai szolgáltatók, az informatikai karbantartást és a marketingkutatást végző szolgáltatók – felhatalmazott munkatársai; 
  • a megnevezett közös adatkezelők (melyek listáját itt találja) felhatalmazott munkatársai;
  • kizárólag jogi kötelezettségek teljesítése, valamint az internetes bűncselekményekért felelős személyek azonosítása érdekében – szükség és külön kérés esetén – az illetékes hatóságok, különösen az állami szervek, az illetékes bíróságok, a közvetítők, a könyvelők, a könyvvizsgálók, az ügyvédek, a végrehajtók, a minisztériumi tisztviselők és a követelésbehajtásért felelős szervek;
  • harmadik felek, akik cookie-kat (sütiket) helyezhetnek el az eszközein (számítógépek, táblagépek, mobiltelefonok stb.), ha Ön hozzájárulását adja ehhez. (További részletekért olvassa el a Cookie (süti) kezelési szabályzatunkat).

A vonatkozó jogi és szabályozási rendelkezéseknek megfelelően személyes adatait nem közöljük, nem cseréljük vagy adjuk el és nem adjuk bérbe az Ön kifejezett, előzetes hozzájárulása nélkül.

A GDPR értelmében alvállalkozóinkkal fenntartott kapcsolatainkban szerződésben biztosítjuk, hogy az adatokat oly módon dolgozzák fel, mellyel garantálják azok sértetlenségét, bizalmas jellegének és biztonságának megőrzését.
 

6. cikk Az adatmegőrzés időtartama

Adatait csak addig tároljuk, amíg azok a 4. cikkben leírt célokhoz szükségesek.

Platformunk, valamint annak funkcióinak és szolgáltatásainak megfelelő működéséhez és folyamatos fejlesztéséhez

A platform felhasználóinak azonosítását lehetővé tevő adatokat a regisztráció érvényességének idejére őrizzük meg.

Sütik és más nyomkövetők legfeljebb 6 hónapra helyezhetők el a felhasználó eszközére. Ezen időszak letelte után az azonosított felhasználóhoz társított nyers forgalmi adatokat töröljük vagy anonimizáljuk.

A nyomkövetőkön keresztül gyűjtött információkat 25 hónapon át őrizzük meg. Ezen időszak letelte után ezeket az adatokat töröljük vagy anonimizáljuk.

Ügyfélkapcsolatok és foglalások kezeléséhez

Az ügyfélkapcsolat-kezelés során használt adatokat a szerződés teljesítéséhez szükséges ideig őrizzük meg.

Ezt követően ezeket az adatokat 5 évre archiváljuk, bizonyítási célokból. A számlákat és számviteli adatokat a kibocsátásuktól számított 10 évig őrizzük meg.

Ha a szerződés nem jön létre, a leendő ügyfél adatait a begyűjtéstől vagy a B&B Hotels csoporttal való utolsó kapcsolatfelvételtől számított 3 évig őrizzük meg.

Kereskedelmi és marketingkutatási tevékenységekhez

A marketingtevékenységünk során használt adatokat az ügyfeleink esetében a kereskedelmi kapcsolat végétől számított, egyéb esetben pedig az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 3 évig őrizzük meg.

Abban az esetben, ha Ön 27 hónapig nem vásárolt tőlünk semmilyen terméket, vagy nem lépett be a felhasználói fiókjába, és nem iratkozott fel a hírlevelünkre sem, akkor nem őrizzük tovább a személyes adatait kereskedelmi célokból.

Számlavezetés és az ehhez kapcsolódó műveletek elvégzéséhez, beleértve a csalás elleni küzdelmet

(i) Bankkártya

A bankkártyákkal kapcsolatos adatokat kizárólag az Adyen dolgozza fel, aki csak azonosító tokent biztosít nekünk a garanciák és a foglalásokkal kapcsolatos fizetések feldolgozásához. Ennek a partnernek a feldolgozási eljárása megfelel a PCI-DSS (a kártyatársaságok adatbiztonsági szabványa) követelményeinek. A bankkártyákkal kapcsolatos adatokat a tranzakció befejezése után, azaz a megrendelés tényleges kifizetésekor törlik. Szolgáltatásokra történő előfizetés esetén a banki adatok megőrzési ideje:

  • az utolsó fizetési határidő, ha az előfizetés nem rendelkezik automatikus megújításról;
  • hallgatólagos megállapodással történő megújítás esetén az előfizetés megszüntetése, az alkalmazandó rendelkezésekre és különösen az érintettek megújítás előtti tájékoztatására figyelemmel.

Meg kell jegyezni, hogy a monetáris és pénzügyi Kódex L 133-24. cikkével összhangban a bankkártyával történő fizetések esetében ezeket az adatokat a közvetítők archívumaiban is lehet tárolni az ügylet vagy követelés esetleges vitatása esetén szükséges bizonyítás céljából, a terhelési időpontot követő 13 hónapig (a halasztott terhelésű betéti kártyák esetében 15 hónapig). 

A vizuális kriptogrammal kapcsolatos adatokat egyik esetben sem tárolják, a használt bankkártyára vonatkozó adatokat pedig annak lejárati idejekor törlik.

(ii) Más, fizetési és tranzakciós szolgáltatásokra szakosodott külső szolgáltatók

(iii) Viták és pert megelőző intézkedések

A peres eljárást megelőző intézkedések részeként az adatok törlésre kerülnek, amint a vitát bíróságon kívül rendezik, vagy ennek hiányában, amint a megfelelő jogi eljárást előírják.

A peres eljárás keretében összegyűjtött és feldolgozott adatokat törölni kell, ha a meghozott határozat ellen már nem lehetséges rendes és rendkívüli jogorvoslat.

A B&B Hotels Club hűségprogramjának adminisztrációjához és kezeléséhez

A B&B Hotels Club hűségprogramjának adminisztrációjával és kezelésével kapcsolatos adatokat tagságának időtartama alatt őrizzük meg. Ezt követően a közvetítő archívumában alkalmazandó büntetési időszakra archiválják.

A GDPR-ből és a módosított Adatvédelmi törvényből eredő jogok gyakorlása iránti kérelmek kezeléséhez 

A jogokkal kapcsolatos kérelmek kezelésére vonatkozó adatokat a kérelem feldolgozásához szükséges ideig őrizzük meg. Ezt követően a közvetítő archívumában alkalmazandó büntetési időszakra archiválják.
 

7. cikk Adattovábbítás az Európai Unión kívülre

A B&B Hotels csoport egy globális szervezet, amely számos országban nyújt szolgáltatásokat. A határokon átnyúló adatmegosztás ezért elengedhetetlen a szolgáltatásainkhoz, hogy Ön ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást kapjon, bárhol is legyen a világon. 

Ennek érdekében és a jelen szabályzat 4. cikkében megjelölt célok keretein belül személyes adatait átadhatjuk belső és külső címzetteknek, akik az EU-n kívüli országokban is lehetnek. 

A B&B Hotels csoport ezért megfelelő intézkedéseket vezetett be az Ön adatainak az EU-n kívülre történő biztonságos továbbítása érdekében.

Minden személyes adat továbbítása szerződés tárgyát képezi.

A személyes adatok olyan országokba történő továbbításakor, amelyek nem rendelkeznek egyenértékű adatvédelemmel, az Európai Bizottság által meghatározott és jóváhagyott általános szerződési feltételek az irányadók (GDPR 46. cikke).

Az Egyesült Államokba irányuló adatküldés csak olyan szervezetek felé történhet, amelyek regisztráltak az Adatvédelmi Pajzs programba.

Ezen dokumentumok bármelyike elérhető, ha kapcsolatba lép az adatvédelmi tisztviselőnkkel a következő e-mail-címen: privacy@hotelbb.com vagy ezen a levelezési címen: DPO Casper BidCo, HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie - 75008 Paris.
 

8. cikk Az érintett jogainak gyakorlása

Az Adatvédelmi törvénynek és a GDPR-nek megfelelően Ön az alábbi jogokkal rendelkezik (további információ):
a hozzáférés és a tájékoztatás joga (GDPR 15. cikke), az adatok helyesbítéséhez (GDPR 16. cikke), frissítéséhez, kiegészítéséhez való jog;

  • személyes adatainak törléséhez való jog („az elfeledtetéshez való jog”) (GDPR 17. cikke), ha azok pontatlanok, hiányosak, kétértelműek, elavultak, vagy ha a gyűjtésük, felhasználásuk, közlésük vagy megőrzésük tilos;
  • a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásának joga (GDPR 7. cikke);
  • az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikke);
  • az adatok feldolgozása elleni tiltakozáshoz való jog (GDPR 21. cikke); 
  • az adathordozhatósághoz való jog, ha a megadott adatokat az Ön beleegyezése vagy egy szerződés alapján automatizált feldolgozásnak vetik alá (GDPR 20. cikke).
  • Jogosult arra, hogy ne terjedjen ki Önre a kizárólag automatizált adatkezelésen alapuló döntés hatálya (GDPR 22. cikke); a B&B Hotels csoport jelenleg nem alkalmaz ilyen döntéshozatalt.
  • Joga van meghatározni az Ön adatainak sorsát halála esetére, és kiválasztani, hogy közöljük-e adatait egy korábban kijelölt harmadik féllel (LIL 85. cikke). Halála esetén és az Ön utasításainak hiányában vállaljuk, hogy megsemmisítjük az adatait, kivéve, ha azok megőrzése bizonyítási célból vagy jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges.

Így gyakorolhatja a jogait:

  • küldjön e-mailt a privacy@hotelbb.com címre vagy 
  • levelet a DPO Casper BidCo - HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie, 75008 Paris, franciaországi címre 

személyazonosságának és jogos indokának igazolásával, ha ezt törvény írja elő.

Végezetül, panaszt tehet a felügyeleti hatóságoknál, különösen a CNIL-nél vagy bármely más illetékes hatóságnál is.
 

9. cikk Bejelentkezési adatok és sütik

A gyakorlatban a technikai cookie-k lehetővé teszik számunkra, hogy hitelesítsük és azonosítsuk Önt, felgyorsítsuk böngészését webhelyünkön és alkalmazásainkban, valamint hogy hozzáférést adjunk ezek különféle funkcióihoz. A cookie-k (sütik) adatokat gyűjthetnek operációs rendszerének, böngészőjének vagy eszközének (számítógép, táblagép vagy mobiltelefon) jellemzőiről. Lehetővé teszik az Ön tartózkodási helyével kapcsolatos adatok (különösen az IP-cím) gyűjtését is.

Az alkalmazott sütik listája, céljuk és megőrzési idejük itt érhető el

Alapértelmezés szerint a webhelyünk böngészésével vagy alkalmazásaink használatával Ön hozzájárulását adja a sütik elhelyezéséhez. Böngészőprogramjának beállításait azonban bármikor módosíthatja úgy, hogy az:

  • elfogadja vagy elutasítsa a webhelyünkön vagy az alkalmazásainkban lévő sütiket;
  • szisztematikusan visszautasítsa az összes sütit;
  • az internet böngészése közben minden egyes sütihez kérje a beleegyezését.

Ehhez egyszerűen nézze meg és kövesse böngészőjének erre vonatkozó utasításait. Például: 

  • Internet Explorer™ használatával: Eszközök ► Internetbeállítások ► Biztonság

Kattintson a „Speciális” gombra a „Speciális adatvédelmi beállítások” ablak megjelenítéséhez. Jelölje be az „automatikus cookie-kezelés felülbírálata” jelölőnégyzetet, majd válassza ki a „Blokkolás“ lehetőséget a „Külső cookie-k” csoportban.

  • Firefox™ használatával: Eszközök ► Beállítások ► Adatvédelem 

Az Adatvédelem és Biztonság menü „Előzmények” részénél válassza ki az „Egyéni beállításokat használ az előzményekhez” lehetőséget. Ezt követően kapcsolja ki a „Harmadik féltől származó sütik elfogadása” beállítást.

  • Chrome™ használatával: Menü►Beállítások ►Speciális beállítások (a lap alján található).

Ezt követően kattintson a „Tartalombeállításokra”, majd a „Harmadik féltől származó cookie-k és adatok letiltása“ jelölőnégyzetre, végül pedig választásának megerősítéséhez az OK gombra.

  • Safari™ használatával: Safari (beállítások logó) ► Beállítások ► Biztonság ► Cookie-k ► A kívánt opciók kiválasztása
  • Opera ™ használatával: Eszközök ► Beállítások ► Speciális ► Cookie-k ► Cookie-k kezelése ► A kívánt opciók kiválasztása

Tájékoztatjuk azonban arról, hogy a technikai és funkcionális sütik blokkolásának kiválasztásával megváltozhat a böngészési élmény a webhelyünkön vagy az alkalmazásainkban.

A nem tisztán technikai jellegű sütikre vonatkozóan készítettünk egy Cookie (süti) kezelési szabályzatot annak érdekében, hogy részletesebben tájékoztathassuk Önt ezek használatáról. A szabályzat itt érhető el.
 

10. cikk Közösségi hálózatok

Webhelyünk vagy alkalmazásaink böngészése során rákattinthat a Twitter, a Facebook és a LinkedIn közösségi hálózatok ikonjaira.

A közösségi hálózatok javítják webhelyünk és alkalmazásaink használhatóságát, és a megosztások révén segítenek ezek népszerűsítésében.

Amikor ezeket a gombokat használja, hozzáférhetünk a Twitter-, a Facebook- és a LinkedIn-profilokból elérhető azon személyes adataihoz, melyeket nyilvánosként állított be. Azonban nem hozunk létre, illetve nem használunk semmilyen adatbázist a Twitteren, a Facebookon és a LinkedInen kívül, és nem használjuk fel ilyen célra a személyes adatait.

Annak érdekében, hogy korlátozhassuk egy harmadik fél hozzáférését a személyes adataihoz a Facebookon, a LinkedInen vagy a Twitteren, kérjük, hogy állítsa korlátozottra a profiljaihoz és/vagy a bejegyzéseihez, megosztásaihoz való hozzáférést a közösségi médiában az erre a célra szolgáló felületek segítségével.
 

11. cikk Biztonság

A Casper BidCo az Ön adatainak biztonsága és bizalmas kezelése tekintetében betartja a GDPR-ben és az Adatvédelmi törvényben foglaltakat.

Minden szükséges technikai és szervezeti intézkedést megvalósítunk a személyes adatok feldolgozásának biztonsága és az összegyűjtött adatok titkosságának biztosítása érdekében.

Minden szükséges óvintézkedést megteszünk az adatok jellege és a feldolgozás által jelentett kockázatok tekintetében, hogy megőrizzük az adatok biztonságát, és különösképpen hogy megakadályozzuk az adatok torzulását, sérülését vagy jogosulatlan harmadik felek általi elérését. Ezek közé tartozik a helyiségek fizikai védelme, az adatokhoz személyes és biztonságos hozzáféréssel rendelkező személyek hitelesítési eljárásai bizalmas felhasználónevek és jelszavak használatával, a biztonságos https protokoll, a kapcsolatok naplózása és nyomon követhetősége, bizonyos adatok titkosítása és a PCI-DSS (a kártyatársaságok adatbiztonsági szabványa).
 

12. cikk Elérhetőségek

A jelen irányelvvel kapcsolatos kérdés vagy az adatait illető bármilyen kérés esetén így tudja felvenni velünk a kapcsolatot:

  • E-mail küldése az adatvédelmi tisztviselőnknek a következő címre: privacy@hotelbb.com
  • Levél küldése a következő címre: DPO Casper BidCo -HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie-75008 PARIS