Menu opener
Schliessen
Bitte füllen Sie das Zielfeld aus
Es gibt keine Vorschläge
Bitte wählen Sie einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen aus
Start date cannot be set in the past.
Reisende
  • Zaragoza Hotel B&B
  • 02/04/202003/04/2020
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener

Zaragoza, bezoek de indrukwekkende Kathedraal-Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van de Pilaar, 1 Hotel

Op zoek naar een hotel in Zaragoza voor uw volgende reis? Zoek niet verder! B&B Hotels Zaragoza is het perfecte hotel om te verblijven tijdens een zaken- of vrijetijdsreis in Portugal. We kijken uit naar uw komst!

Zaragoza is de hoofdstad van Aragon, een van de autonome gemeenschappen in het noordoosten van Spanje. In het centrum van de stad ligt de barokke basiliek van Nuestra Señora del Pilar, tegenover de rivier de Ebro. Het is een populair bedevaartsoord met verschillende koepels en een tabernakel gewijd aan de Maagd Maria. De stad heeft emblematische Mudejar-stijl monumenten (waar islamitische en gotische architectuur samensmelten) zoals de Aljafería, een 11e-eeuws Arabisch paleis, en de kathedraal van El Salvador in zijn Epifanie, die in de 12e eeuw werd gebouwd. Waar wacht u nog op om deze unieke stad te bezoeken?

Begin uw bezoek aan de Puente de Piedra

De Puente de Piedra is de beste plek om uw bezoek aan Zaragoza te beginnen, met een prachtig uitzicht op de Basílica del Pilar. Het is de oudste brug die de rivier de Ebro oversteekt en waarvan de oorsprong teruggaat tot de Romeinen, 2000 jaar geleden.
Waar deze brug vandaag de dag nog te vinden is, was in de Romeinse tijd al een houten brug. Voor een van de belangrijkste poorten van de stad diende het als brug en aquaduct. Vanwege de grote overstromingen van de Ebro is de brug meerdere malen herbouwd.
Het is een perfecte plek om foto's van jezelf te maken - kom op!

Zaragoza, een stad vol met geschiedenis

Deze stad zal u toelaten om te reizen binnen de Hispanic cultuur zeer rijk aan geschiedenis en benadrukt vier beschavingen: christelijke, Romeinse, islamitische en joodse. Het is zeer interessant om door Zaragoza te wandelen en te zien hoe deze vier culturen hun stempel hebben gedrukt op de architectuur, kunst en lokale gewoontes, wat resulteert in een stad die voor je ogen verandert als je er doorheen reist.

Er gaat niets boven het verdwalen in de straten om monumenten zoals de beroemde Basilica del Pilar, de kathedraal van de Verlosser van Zaragoza of het Paleis van de Aljaferia te bezoeken. Onze aanrader? Wandel verder door de straten in het centrum, zoals de Avenida César Augusto, om te genieten van uitzonderlijke architectuur.

Spaanse stad voor tapas

Na een zware dag van toerisme, komt de verdiende tijd om een drankje te drinken of de typische gastronomie van de stad te ontdekken. Laat u verleiden door de heerlijke geur van tapas die veel van de restaurants in de omgeving van Santa Marta, la Magdalena, San Miguel of el Tubo bieden.... U kunt een gerecht proeven van Ternasco de Aragón, een kip met chilindrón, Bacalao al ajoarriero met een Valdevino, wijn uit de regio of een typisch biertje Ambar. Als afsluiter kunt u de beroemde snoepjes proeven: vruchten van Aragon of de Pilar kasseien. 

Kortom, Zaragoza is een uniek alternatief als u de Spaanse cultuur van een oud Spanje wilt ontdekken. Wacht niet langer en boek nu!