Menu opener
ZurückYour stayWähle ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehenChange datesWähle deine Zimmer und die Reisenden ausSchliessen
Wähle ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehen
Bitte fülle das Zielfeld aus
Es gibt keine Vorschläge
Lasse die Standortbestimmung in deinen Browsereinstellungen zu, oder gib das Ziel ein
Bitte wähle einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen aus
Startdatum kann nicht in der Vergangenheit liegen.

Bitte wähle einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen ausStartdatum kann nicht in der Vergangenheit liegen.

Anreise
bis
Firmencode
Für Reisende mit einem Firmenvertrag
  • Braga Lamaçaes
  • 22 Juli 202423 Juli 2024
    22 Juli23 Juli
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener

Hotels in Braga | B&B HOTELS, 1 Hotel

Bent u op zoek naar accommodatie voor uw volgende reis naar Braga? Zoek dan niet verder! B&B HOTEL Braga Lamaçaes is het perfecte hotel om te verblijven tijdens een zaken- of vrijetijdsreis in Portugal. 

Portugal is een van onze fetisjbestemmingen. Alle steden worden gekenmerkt door hun charme, of ze nu groot of klein zijn. Een van de meest bezochte is Braga en met een zeer goed bewaard gebleven historisch centrum en eerlijk gezegd interessant en aan te bevelen. Als u van plan bent een reis naar het buurland te maken, stellen wij u enkele mogelijkheden van Braga voor. Het is de moeite waard om het te bezoeken en te verblijven in B&B Hotel Braga Lamaçães!

Een historische en religieuze stad

Lamaçães is een kleine stad gelegen in de provincie Braga. De ligging is uitstekend: slechts 3 km van de kathedraal van Braga. Deze plaats weerspiegelt meer dan 2000 jaar geschiedenis. Het is een van de oudste christelijke steden ter wereld. Tijdens uw verblijf kunt u vele activiteiten doen en unieke plekken ontdekken.

De stad is zeer aantrekkelijk en u zult in staat zijn om een van de grootste monumenten van het noorden van Portugal te visualiseren: de Bom Jesus do Monte. Het is een neoklassieke kerk op de top van een heuvel waar u het uitzicht over de hele stad kunt zien. Als u het op een originele manier wilt ontdekken, kunt u er op de kabelbaan komen. Deze excursie is niet meer aan te bevelen. 

Een zeer goed gecommuniceerde stad

Ook, moet u weten dat de stad is zeer goed gecommuniceerd met de rest van het land. Met de trein bent u snel in andere Portugese steden. U kunt bijvoorbeeld Oporto in één dag bezoeken en de prachtige markt van Bolhão ontdekken, de typische sandwich van het gebied proeven die een "francesinha" heet of een van de beroemde "Tranvías de Oporto" nemen. Met zijn verscheidenheid aan historische monumenten en culturele activiteiten is Porto de perfecte stad als u door Portugal reist.  Bovendien kunt u door de ligging aan de kust het hele jaar door een duik in de zee nemen of genieten van de Portugese kust met zijn zeer aangename klimaat.

Kortom, als u het Luso land economisch wilt herontdekken, is de B&B HOTEL Braga Lamaçaes een meer dan aanbevolen optie. Wacht niet langer en boek nu bij ons!