Menu opener
ZurückYour stayWählen Sie ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehenChange datesSelect rooms and travelersSchliessen
Wählen Sie ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehen
Bitte füllen Sie das Zielfeld aus
Es gibt keine Vorschläge
Lassen Sie die Standortbestimmung in Ihren Browsereinstellungen zu, oder geben Sie das Ziel ein
Bitte wählen Sie einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen aus
Start date cannot be set in the past.

Bitte wählen Sie einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen ausStart date cannot be set in the past.

Anreise
bis
Firmencode
Für Reisende mit einem Firmenvertrag
  • Braga Lamaçaes
  • 03/06/202304/06/2023
    03/0604/06
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener

Braga, bezoek het ongelooflijke Portugese heiligdom van Bom Jesus do Monte, 1 Hotel

Bent u op zoek naar accommodatie voor uw volgende reis naar Braga? Zoek dan niet verder! B&B Hotel Braga Lamaçães is het perfecte hotel om te verblijven tijdens een zaken- of vrijetijdsreis in Portugal. 

Portugal is een van onze fetisjbestemmingen. Alle steden worden gekenmerkt door hun charme, of ze nu groot of klein zijn. Een van de meest bezochte is Braga en met een zeer goed bewaard gebleven historisch centrum en eerlijk gezegd interessant en aan te bevelen. Als u van plan bent een reis naar het buurland te maken, stellen wij u enkele mogelijkheden van Braga voor. Het is de moeite waard om het te bezoeken en te verblijven in B&B Hotel Braga Lamaçães!

Een historische en religieuze stad

Lamaçães is een kleine stad gelegen in de provincie Braga. De ligging is uitstekend: slechts 3 km van de kathedraal van Braga. Deze plaats weerspiegelt meer dan 2000 jaar geschiedenis. Het is een van de oudste christelijke steden ter wereld. Tijdens uw verblijf kunt u vele activiteiten doen en unieke plekken ontdekken.

De stad is zeer aantrekkelijk en u zult in staat zijn om een van de grootste monumenten van het noorden van Portugal te visualiseren: de Bom Jesus do Monte. Het is een neoklassieke kerk op de top van een heuvel waar u het uitzicht over de hele stad kunt zien. Als u het op een originele manier wilt ontdekken, kunt u er op de kabelbaan komen. Deze excursie is niet meer aan te bevelen. 

Een zeer goed gecommuniceerde stad

Ook, moet u weten dat de stad is zeer goed gecommuniceerd met de rest van het land. Met de trein bent u snel in andere Portugese steden. U kunt bijvoorbeeld Oporto in één dag bezoeken en de prachtige markt van Bolhão ontdekken, de typische sandwich van het gebied proeven die een "francesinha" heet of een van de beroemde "Tranvías de Oporto" nemen. Met zijn verscheidenheid aan historische monumenten en culturele activiteiten is Porto de perfecte stad als u door Portugal reist.  Bovendien kunt u door de ligging aan de kust het hele jaar door een duik in de zee nemen of genieten van de Portugese kust met zijn zeer aangename klimaat.

Kortom, als u het Luso land economisch wilt herontdekken, is de B&B Hotels Braga Lamaçães een meer dan aanbevolen optie. Wacht niet langer en boek nu bij ons!