Menu opener
ZurückYour stayWähle ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehenChange datesWähle deine Zimmer und die Reisenden ausSchliessen
Wähle ein Datum, um die Verfügbarkeiten zu sehen
Bitte fülle das Zielfeld aus
Es gibt keine Vorschläge
Lasse die Standortbestimmung in deinen Browsereinstellungen zu, oder gib das Ziel ein
Bitte wähle einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen aus
Startdatum kann nicht in der Vergangenheit liegen.

Bitte wähle einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen ausStartdatum kann nicht in der Vergangenheit liegen.

Anreise
bis
Firmencode
Für Reisende mit einem Firmenvertrag
  • Cantanhede Coimbra
  • 18 Juli 202419 Juli 2024
    18 Juli19 Juli
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener

Hotels in Cantanhede | B&B HOTELS, 1 Hotel

Bent u op zoek naar een betaalbaar hotel voor uw volgende reis in Portugal? Zoek dan niet verder! B&B HOTEL Cantanhede Coimbra is perfect voor vrijetijds- of zakenreizen in centraal Portugal. 
Bovendien heeft ons hotel een perfecte locatie die u in staat stelt om ongelooflijke gebieden van de regio te ontdekken: op slechts 23 km afstand vindt u Mira Beach, op 13 minuten afstand kunt u de historische stad Ançâ bezoeken en op 25 minuten afstand de beroemde stad Coimbra. 

De stranden van Mira 

Dit prachtige strand heeft een verlenging van 3 kilometer en heeft de onderscheiding van de Blauwe Vlag gekregen omdat het een van de stranden is met het schoonste, rustigste en veiligste water van Europa. Dit strand, gelegen in de centrale zone van de Portugese Atlantische Oceaan, is een van de kleinste hoekjes van Portugal en wint deze prijs al 31 opeenvolgende jaren. Niets is beter dan een goede duik in een strand als dit, toch? Doe je mee?

De historische stad van Ançâ

De prachtige stad Ançâ ligt in de provincie Cantanhede. Onze aanbeveling? Ontdek het natuurlijke zwembad dat in de zomer geopend is om te genieten van een plekje in de frisse lucht. Daarnaast biedt de stad kleine plaatsen die net zo charmant en bucolisch zijn als de Fonte de Ançã, een oude bron die zich in het dorp bevindt.
Ook kunt u genieten van uw verblijf in Cantanhede het ontdekken van de gastronomische cultuur van het land met zijn specialiteiten zoals: de groene bouillon, dat is een typische soep gemaakt van boerenkool of het nemen van kabeljauw, een van de meest bekende ingrediënten van het land Luso. Natuurlijk mag je een kaasproeverij niet missen.  

De stad Coimbra

Coimbra, gelegen tussen Porto en Lissabon, de oude middeleeuwse hoofdstad en een andere van de belangrijkste om te bezoeken in het buurland. Doorkruist door de rivier de Mondego, is het een klein stadje gebouwd op verschillende hoogtes en vol met charmante hoekjes die in een dag bezocht kunnen worden.
In het centrum of het bovenste gedeelte kunt u verborgen binnenplaatsen ontdekken terwijl u door de smalle kasseistraatjes en oude gebouwen slentert. In dit deel kunt u ook de oude kathedraal en de Almedina-boog zien en naar de historische campus van de universiteit van Coimbra, een werelderfgoed, gaan en de prachtige Joanina Bibliotheek bezoeken.
Het onderste deel, de Baixa, draait om Praça Do Comércio, is een commercieel gebied van burgerlijke huizen, waarin de prachtige kerk van São Tiago en het Santa Cruz Park opvallen.
Kortom, het is een stad met een rijke geschiedenis, waar je kunt verdwalen in de middeleeuwse straten. U zult gebouwen ontdekken die zo majestueus zijn als de oudste universiteit van Portugal, een weelderig gebouw met veel geschiedenis sinds het Hof van de Koning. Daarnaast kunt u ook het klooster van Santa Cruz of de beroemde romaanse kathedraal van Coimbra bezoeken. 

Als u zich aangetrokken voelt door alles wat we u vertellen, wacht dan niet langer en boek nu. We wachten op u!