Menu opener
Schliessen
Bitte füllen Sie das Zielfeld aus
Es gibt keine Vorschläge
Bitte wählen Sie einen Zeitraum von weniger als 21 Tagen aus
Start date cannot be set in the past.
Reisende
  • Tarragona Hotel B&B
  • 06/04/202007/04/2020
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener
  • 1 Zimmer, 1 Erwachsener

Tarragona, stad die als werelderfgoed wordt beschouwd, 1 Hotel

Tarragona is een stad en gemeente in Catalonië, gelegen aan de Costa Dorada. De ligging is ideaal om te genieten van de zon en te ontspannen op de kilometerslange fijne zandstranden. Bovendien trekt de stad veel toeristen aan dankzij de historische traditie, het nachtleven en de populaire festivals.

Een stad die door UNESCO als werelderfgoed wordt beschouwd

Het meest indrukwekkende aan deze stad is dat u een van de belangrijkste architectonische complexen ter wereld vindt. Tarragona staat bekend om zijn Romeinse monumenten. Als u de stad bezoekt, kunt u gebouwen en het Romeinse Circus van Tarraco, het amfitheater, het theater en vooral de Romeinse muur, een relikwie uit de 3de eeuw zien. Onze aanbeveling? Om het "Balkon van de Middellandse Zee" te ontdekken, een emblematische plaats van de stad met een ongelooflijk uitzicht om de zee te kunnen aanschouwen.  

De gastronomie, producten en recepten zijn puur mediterraan

Als u van gastronomisch toerisme houdt, kunt u in deze stad genieten van een aantal spectaculaire wijnen, maar ook van een indrukwekkende verse zeevruchten. De specialiteit van het gebied zijn de Calçots met romaanse saus of vis. Vergezel het met een goede lokale wijn zoals Conca de Barberà of Terra Alta. Je zult het geweldig vinden!

Bovendien, als uw verblijf samenvalt met een aantal van de lokale gastronomische festivals, zult u in staat zijn om heerlijke recepten zoals calçotada en xató te proeven.

Een zeer dynamische stad, zowel overdag als 's nachts

Een stad dicht bij de zee en met een warm klimaat is ideaal om te sporten. Als sportman kunt u genieten van unieke faciliteiten: verwarmde en openluchtzwembaden, openluchtzwembaden, atletiekbaan, sportzalen, rugby of voetbalveld. 

Bovendien, als u wilt genieten van het nachtleven kunt u een drankje drinken of uitgaan om te feesten voor de vele clubs.  Als je je aangetrokken voelt tot deze stad, wacht dan niet langer en boek nu!