Menu opener
Zapri
Izpolnite polje Cilj
Predloga ni na voljo
Izberite obdobje, krajše od 21 dni
Izberite poznejši datum

Izberite obdobje, krajše od 21 dniIzberite poznejši datum

Od
Do
Za potnike s poslovno pogodbo
  • Cilj
  • FromDo
    FromDo
  • 1 soba, 1 odrasli
  • 1 soba, 1 oseba

Politika varovanja zasebnosti

Preambula

Ta politika varovanja zasebnosti velja za uporabnike (v nadaljnjem besedilu Uporabniki ali vi) spletne stranihttps://www.hotel-bb.com/(v nadaljnjem besedilu imenovana spletna stran) in mobilnih aplikacij hotelov B&B (v nadaljnjem besedilu imenovane aplikacije), ki predstavlja spletno platformo za rezervacije v hotelih B&B (v nadaljnjem besedilu platforma). Namenjena je, da vas v skladu z Uredbo št. 2016-679 z dne 27. aprila 2016 obvestimo o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljnjem besedilu: »uredba« ali »GDPR«), kako lahko v zvezi z rezervacijo hotelskih sob v državah, v katerih imamo hotele in programom zvestobe B&B Hotels Club zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke prek naše spletne strani in mobilnih aplikacij .

Skupina B&B Hotels se v celoti zavzema za to, da bo obdelava osebnih podatkov v skladu z zahtevami GDPR.

Namen te politike varovanja zasebnosti je, da vas obvestimo o kategorijah osebnih podatkov, ki jih lahko zbiramo ali hranimo o vas, kako jih uporabljamo, s kom jih delimo, kako jih varujemo in o pravicah, ki jih imate nad vašimi osebnimi podatki.

Spoštovanje vaše zasebnosti in osebnih podatkov je za nas prednostna naloga, zato smo zavezani, da jih bomo obravnavali v skladu s predpisi in veljavno nacionalno zakonodajo.

  1. Opredelitve pojmov
  2. Identiteta upravljavcev podatkov
  3. Podatki, ki se obdelujejo
  4. Namen in pravne podlage obdelave podatkov
  5. Prejemniki podatkov
  6. Trajanje hrambe podatkov
  7. Prenos podatkov izven Evropske unije
  8. Uveljavljanje pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki
  9. Podatki za prijavo in piškotki
  10. Socialna omrežja
  11. Varnost
  12. Kontakti
     

Člen 1 Opredelitve pojmov

Adyen: nanaša se na spletno plačilno platformo.

Aplikacija: nanaša se na mobilne aplikacije B&B Hotels, ki jih je izdelal in objavil holding Casper BidCo.

Skupina B&B Hotels: nanaša se na holding Casper BidCo, njene podružnice in vse hotele B&B.

Platforma: nanaša se na osrednji sistem spletnih rezervacij, ki ga upravlja Casper BidCo na spletni strani in v aplikacijah.

Data Controller: nanaša se na družbo Casper BidCo kot glavnega upravljavca podatkov na spletni strani.

Storitve: se nanaša na storitve, ki jih ponuja Casper BidCo prek platforme. Storitve so podrobno opisane v splošnih pogojih in določilih uporabe, do katerih lahko dostopate tako, da kliknete tukaj.

Spletna stran: nanaša se na spletno stran, dostopno na naslovu URL https://www.hotel-bb.com/

Uporabniki: pomeni vsako osebo, ki dostopa do ali brska po spletni strani in aplikacijah ter vse kategorije uporabnikov platforme.
 

Člen 2 Identiteta upravljavcev podatkov

Casper BidCo, ki je eno od matičnih podjetij skupine B&B Hotels, do katerega pravnih obvestil lahko dostopate tako, da kliknete tukaj , je glavni upravljavec podatkov, odgovoren za obdelavo, ki se izvaja na spletnem mestu in v aplikacijah.

Casper BidCo upravlja s centralnim rezervacijskim sistemom, ki zajema vse hotele s seznama, ki je na voljo tukaj .

V okviru obdelave rezervacij prek platforme in aplikacij je Casper BidCo skupaj s podjetji, ki upravljajo hotele, v katerih rezervirate sobe, odgovoren za obdelavo vaših osebnih podatkov ( seznam hotelov si oglejte tukaj ). 

Podjetja na seznamu, ki je dostopen s klikom tukaj , skupaj upravljajo program zvestobe B&B Hotels Club. Skupni upravitelji programa zvestobe B&B Hotels Club so podjetja na seznamu, do katerega lahko dostopate tako, da kliknete tukaj .

Nazadnje, med rezervacijo prek platforme lahko vsak od teh skupnih upraviteljev izvede neodvisno obdelavo. Informacije v zvezi s temi postopki neodvisne obdelave vam posredujejo neposredno zadevni upravitelji.
 

Člen 3 Podatki, ki se obdelujejo

Z uporabo spletnega mesta, aplikacij in storitev se strinjate, da nam pošljete podatke in informacije, od katerih vas lahko nekateri identificirajo in so zato osebni podatki (v nadaljevanju podatki).

To še posebej velja, če rezervirate sobo na spletni strani ali se prijavite za naš program zvestobe.

V vseh primerih ste obveščeni o namenih, za katere zbiramo vaše podatke, prek različnih spletnih obrazcev za zbiranje podatkov, e-poštnih sporočil, ki so vam poslana, obvestil na platformi in prek našega orodja za upravljanje piškotkov. 

Po potrebi se glede na okoliščine zavežemo, da bomo pridobili vaše soglasje in/ali vam omogočili, da nasprotujete uporabi vaših podatkov za določene namene, kot je na primer možnost poznavanja vašega geografskega položaja, pošiljanje komercialnih oglasov ali nameščanje piškotkov tretjih oseb na vaše naprave (mobilni telefon, računalnik, tablični računalnik) z namenom spremljanja uporabe našega spletne strani in naše aplikacije ter ponujanja ciljno usmerjene komercialne ponudbe in oglaševanja na podlagi vaših interesnih področij.

Pri zbiranju podatkov boste na povezanih obrazcih obveščeni, ali so nekateri podatki obvezni ali neobvezni in ali so možne posledice, če se odgovor ne posreduje.

Podatki, ki se obdelujejo, so naslednji:

  • Podatki v zvezi z vašo identiteto : naslov, priimek, ime (-na), naslov, telefonska številka, e-poštni naslovi, datum rojstva, starost, koda stranke, geslo,
  • Podatki o vašem poklicu : podjetje, lokacija, 
  • Podatki v zvezi z brskanjem: vaši podatki za prijavo in povezavo, identifikacijski podatki računalniške opreme, vaše jezikovne nastavitve, podatki o geografski lokaciji, podatki v zvezi z vašo uporabo platforme in storitev, vključno s podatki, posredovanimi našim skupinam med vašimi zahtevami (jezikovne nastavitve itd.) podatki zbrani s piškotki in drugimi sledilci,
  • Podatki v zvezi z vašo rezervacijo : datumi prihoda in odhoda, podatki o drugih prebivalcih rezerviranih sob, kot so imena in starosti, želje (kadilnica, želeno nadstropje itd.),
  • Podatki v zvezi s transakcijami : številka transakcije, podatki v zvezi s plačilnimi sredstvi (številka bančne kartice, datum poteka veljavnosti, kriptogram, ki ga obdeluje izključno Adyen, kar nam zagotavlja samo identifikacijski žeton za nadaljevanje. Jamstva in plačila za rezervacije), podrobnosti o nakupu, naročnini, naročilu blaga ali storitev, podatki v zvezi s plačili računov, kot so plačilni pogoji, odobreni popusti, prejemki, stanja in neporavnani zneski,
  • Podatki o zgodovini rezervacij v hotelih B&B

Skupina B&B Hotels zagotavlja, da zbira samo podatke, ki so nujno potrebni za namene, za katere se obdelujejo.
 

Člen 4 Namen in pravne podlage obdelave podatkov

Obdelava, ki jo izvaja skupina B&B Hotels, ustreza izrecnemu, legitimnemu in odločnemu namenu, ki temelji na izpolnjevanju pogodbe, izpolnjevanju zakonskih ali regulativnih obveznosti, vašemu soglasju ali zakonitemu interesu.

Kadar pravna podlaga za postopke obdelave temelji na zasledovanju zakonitega interesa, imate na zahtevo pravico pridobiti informacije v zvezi z uravnoteženjem interesov.

Vaši različni podatki se zbirajo in obdelujejo za naslednje namene in na naslednjih pravnih podlagah:

Pravilno delovanje in nenehno izboljševanje platforme, njenih lastnosti in naših storitev 

Spremljanje pravilnega delovanja in izboljšanja naše platforme in naših storitev zajema:

  • splošno upravljanje spletne strani in aplikacij
  • odgovore na vaše zahteve in vprašanja
  • podporo in pomoč strankam
  • uporaba statističnih podatkov o uporabi spletnega mesta in aplikacij za raziskovalne in razvojne namene
  • odlaganje piškotkov in drugih sledilcev, podrobnosti o njih najdete v našem Pravilniku o upravljanju s piškotki.

Skupina B&B Hotels ima legitimen interes, da vam zagotovi najboljšo izkušnjo na naši spletni strani in naših aplikacijah ter najboljšo kakovost ponujenih storitev in se zanaša na vaše soglasje za odlaganje piškotkov in poznavanje vaše geografske lokacije.

Upravljanje odnosov s strankami in rezervacij

Upravljanje odnosov s strankami zajema:

  • upravljanje rezervacij
  • komercialno spremljanje razmerja
  • razvoj trgovinske statistike
  • upravljanje mnenj o naših izdelkih, storitvah in vsebini
  • ankete o zadovoljstvu strank

Skupina B&B Hotels obdeluje osebne podatke v zvezi z upravljanjem odnosov s strankami pri izpolnjevanju pogodb s svojimi strankami.

Skupina B&B Hotels ima tudi legitimen interes za obdelavo podatkov o strankah, da bi zagotovila najboljše možne trgovinske odnose in zagotovila najboljšo kakovost naših storitev.

Izvajanje tržnih in komercialnih raziskovalnih dejavnosti

Izpolnjevanje tržnih dejavnosti zajema:

  • pošiljanje naših novic
  • izvajanje tržnih raziskav (e-pošta, telefon, pošta)
  • animacija spletnega mesta, aplikacij in socialnih omrežij (upravljanje skupnosti)
  • organizacija dogodkov
  • izvajanje raziskav podatkov o občinstvu z odlaganjem piškotkov in drugih sledilcev, podrobnosti o njih najdete v našem Pravilniku o upravljanju s piškotki
  • razvoj statistike o tržnih dejavnostih

Izvajanje tržnih dejavnosti temelji na vašem soglasju.

Skupina B&B Hotels ima tudi legitimen interes, da vam ponudi komercialne ponudbe, zlasti kadar se nanašajo na hotele, v katerih ste že rezervirali. 

V tem primeru zagotavljamo, da: 

  • ste prejeli dovolj informacij o izvedenih tržnih aktivnostih;
  • v času zbiranja lahko na preprost in brezplačen način ugovarjate marketinškim dejavnostim (Opt-Out);

Upravljanje računov in izvajanje s tem povezanih dejavnosti, vključno z bojem proti goljufijam

Upravljanje računov in izvajanje s tem povezanih dejavnosti zajema:

  • plačilo storitev in spremljanje izdajanja računov strankam
  • upravljanje neplačanih dolgov in sporov
  • vodenje evidenc računov in pravnih dokazil

upravljanje računov in izvajanje s tem povezanih dejavnosti temeljijo na naših pravnih obveznostih, ki izhajajo iz različnih računovodskih in/ali davčnih predpisov različnih držav, ki so dostopni tukaj.

Skupina B&B Hotels ima pravni interes tudi zagotoviti nemoteno vodenje računovodskih poslov, ki jih izvaja Casper BidCo in vsa podjetja, ki upravljajo hotele in skupne upravljavce podatkov.

Administracija in upravljanje programa zvestobe B&B Hotels Club

Administracija in upravljanje programa zvestobe temelji na legitimnih interesih podjetij, do seznama katerih lahko dostopate tako, da kliknete tukaj, da svojo zvestobo nagradite s prednostmi v hotelih B&B.

Skupina B&B Hotels ima tudi pogodbeno podlago, če je obdelava potrebna za izpolnitev in izvajanje programa zvestobe B&B Hotels Club, katerega član ste.

Upravljanje prošenj za pravice, ki izhajajo iz GDPR in spremenjenega zakona o varstvu podatkov

Ta obdelava zajema vse postopke, potrebne za spremljanje zahtev za pravice, naslovljene na Casper BidCo ali na seznam podjetij, do katerih lahko dostopate tako, da kliknete tukaj (izpolnjevanje zahtev, preiskave, izpolnjevanje določenih tehničnih operacij itd.). 

To zadeva samo primere, ko Casper BidCo in/ali seznam podjetij, do katerih lahko dostopate tako, da kliknete tukaj , deluje kot upravljavec podatkov.

Ta obdelava se izvaja na podlagi pravne obveznosti, ki izhaja iz člena 15 GDPR in člena 48 Zakona o varstvu podatkov.
 

Člen 5 Prejemniki podatkov

S podatki, ki jih zbiramo, ravnamo skrajno previdno. Samo podatki, ki so nujno potrebni, bodo poslani tretjim osebam v obdelavo.

V okviru svojih pristojnosti in za namene iz člena 4 so glavne osebe, ki bodo verjetno imele dostop do vaših podatkov, naslednje:

  • Pooblaščeno osebje naših hotelskih rezervacij, trženja, prodaje, upravnega, logističnega in informacijskega oddelka, odgovorno za izboljšanje naših storitev, odnosov s strankami, tržnih raziskav in nadzora kakovosti,
  • Pooblaščeno osebje naših podizvajalcev in ponudnikov storitev, kot so zlasti ponudniki gostovanja in shranjevanja v oblaku, ponudniki plačilnih storitev, ponudniki poštnih storitev, ponudniki vzdrževanja IT, ponudniki tržnih raziskav, 
  • Pooblaščeno osebje imenovanih skupnih nadzornikov, seznam katerih najdete tukaj
  • Po potrebi pristojni organi na zahtevo in zlasti javni organi, ustrezna sodišča, mediatorji, računovodje, revizorji, odvetniki, sodni izvršitelji, ministrski uslužbenci, organi, odgovorni za izterjavo dolga, izključno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti, pa tudi v primeru ugotavljanja odgovornih za kazniva dejanja, storjena na internetu
  • Tretje osebe bodo verjetno prenesle piškotke na vaše terminale (računalniki, tablični računalniki, mobilni telefoni itd.), če se z njimi strinjate. (Za več podrobnosti glejte naš Pravilnik o upravljanju s piškotki ).

Vaših osebnih podatkov ne bo mogoče sporočiti, izmenjati, prodati ali najeti brez vašega izrecnega predhodnega soglasja v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi.

V odnosih z našimi podizvajalci v smislu GDPR pogodbeno zagotavljamo, da podatke obdelujejo tako, da zagotavljajo njihovo integriteto, zaupnost in varnost.
 

Člen 6 Trajanje hrambe podatkov

Vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, opisane v členu 4.

Za pravilno delovanje in nenehno izboljševanje naše platforme, njenih lastnosti in storitve

Podatki, ki omogočajo identifikacijo uporabnikov na platformi, se hranijo v času trajanja njihove registracije.

Piškotki in drugi komercialni sledilci so lahko na uporabniškem terminalu največ 6 mesecev. Po tem obdobju se neobdelani podatki o prometu, povezani z identificiranim uporabnikom, izbrišejo ali spremenijo v anonimne.

Informacije, zbrane prek sledilcev, se hranijo 25 mesecev. Po tem obdobju se ti podatki izbrišejo ali spremenijo v anonimne

Upravljanje odnosov s strankami in rezervacij

Podatki, uporabljeni v okviru upravljanja odnosov s strankami, se hranijo toliko časa, kot je potrebno za izpolnitev pogodbe.

Ti podatki se nato za dokazne namene arhivirajo za obdobje 5 let. Izdani računi in računovodski podatki se hranijo 10 let od datuma izdaje.

Če pogodba ni sklenjena, se podatki potencialne stranke hranijo 3 leta od prevzema ali zadnjega pozitivnega stika s skupino B&B Hotels.

Za izvajanje trženjskih in komercialnih raziskovalnih dejavnosti

Podatki, uporabljeni v okviru tržnih operacij, se hranijo 3 leta od konca poslovnega odnosa, če ste stranka, ali od zadnjega stika, če še niste stranka.

V primeru, da od našega podjetja niste kupili nobenega izdelka ali 27 mesecev niste uporabljali računa in se niste naročili na naše glasilo, vaših osebnih podatkov ne bomo več hranili v komercialne namene.

Za upravljanje računov in izvajanje s tem povezanih operacij, vključno z bojem proti goljufijam

(i) Bančna kartica

Podatke o bančnih karticah obdeluje izključno Adyen, ki nam zagotavlja samo identifikacijski žeton za obdelavo garancij in plačil za rezervacije. Obdelava tega partnerja je v skladu z zahtevami PCI-DSS (Varnostni standardi za podatke o plačilnih karticah). Podatki, ki se nanašajo na bančne kartice, se po zaključku transakcije, tj. po dejanskem plačilu naročila, izbrišejo. V primeru naročnine na storitve se hranijo bančni podatki:

  • do zadnjega plačilnega roka, če naročnina ne predvideva samodejnega podaljšanja;
  • do prenehanja naročnine v primeru podaljšanja s tihim dogovorom, ob upoštevanju veljavnih določb in zlasti informacij zadevnih oseb pred podaljšanjem.

Pri plačilih z bančno kartico se lahko ti podatki v skladu s členom L 133-24 francoskega Monetarnega in finančnega zakonika hranijo v arhivu posrednikov za namene dokazovanja v primeru morebitnega spora o transakciji ali terjatev za obdobje 13 mesecev po datumu bremenitve (obdobje, podaljšano na 15 mesecev za odložene debetne plačilne kartice). 

V vsakem primeru se podatki, ki se nanašajo na vizualni kriptogram, ne shranijo in podatki, ki se nanašajo na uporabljeno bančno kartico, se izbrišejo, ko je dosežen datum poteka.

(ii) Drugi zunanji ponudniki storitev, specializirani za plačilne in transakcijske storitve

(iii) Tožbe in predhodni postopki

Kot del upravljanja predhodnega postopka se podatki izbrišejo takoj, ko je spor rešen izvensodno ali, če tega ni, takoj, ko je predpisan ustrezen pravni postopek.

Podatke, zbrane in obdelane v okviru pravdnega postopka, je treba izbrisati, kadar običajna in izredna pravna sredstva zoper odločbo niso več mogoča.

Za administracijo in upravljanje programa zvestobe B&B Hotels Club

Podatki o administraciji in upravljanju programa zvestobe B&B Hotels Club se hranijo v času vašega članstva v programu. Nato se arhivirajo v arhivu posrednika za veljavno obdobje kazni.

Za upravljanje pravnih zahtev, ki izhajajo iz GDPR in spremenjenega zakona o varstvu podatkov 

Podatki o upravljanju zahtevkov za pravice se hranijo ves čas, potreben za obdelavo zahteve. Nato se arhivirajo v arhivu posrednika za veljavno obdobje kazni.
 

Člen 7 Prenos podatkov izven Evropske unije

Skupina B&B Hotels je globalna organizacija, ki svoje storitve ponuja v mnogih državah. Čezmejna izmenjava podatkov je zato bistvenega pomena za naše storitve, tako da boste deležni enake visokokakovostne storitve, kjer koli na svetu se nahajate. 

Kot taki in v okviru namenov iz člena 4 te politike lahko vaše osebne podatke prenesemo notranjim in zunanjim prejemnikom, ki so morda v državah zunaj EU. 

Skupina B&B Hotels je zato izvedla ustrezne ukrepe za zagotovitev prenosa vaših podatkov zunaj EU.

Vsi prenosi osebnih podatkov so predmet pogodbe.

Prenos osebnih podatkov v države, ki nimajo enakovrednega varstva osebnih podatkov, urejajo standardne pogodbene klavzule, ki jih je opredelila in odobrila Evropska komisija (46. člen uredbe GDPR).

Pretok podatkov v Združene države poteka samo do subjektov, ki so se prijavili v program zasebnostnega ščita.

Do vseh teh dokumentov lahko dostopate tako, da se obrnete na našega pooblaščenca za varstvo podatkov na naslednji e-poštni naslov: privacy@hotelbb.com ali na poštni naslov: DPO Casper BidCo, HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie - 75008 Pariz.
 

Člen 8 Uveljavljanje pravic posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki

V skladu z Zakonom o varstvu podatkov in GDPR imate naslednje pravice (več o tem ):
pravica dostopa in informacij (člen 15 GDPR), popravek (člen 16 GDPR), posodobitev, popolnost vaših podatkov

  • pravica do izbrisa (ali »pravice do pozabe«) vaših osebnih podatkov (člen 17 GDPR), kadar so netočni, nepopolni, dvoumni, zastareli ali katerih zbiranje, uporaba, sporočanje ali ohranjanje je prepovedano
  • pravica do umika vašega soglasja kadar koli (člen 7 GDPR)
  • pravica do omejitve obdelave vaših podatkov (člen 18 GDPR)
  • pravica do omejitve obdelave vaših podatkov (člen 21 GDPR) 
  • pravica do prenosljivosti podatkov, ki ste nam jih posredovali, kadar so vaši podatki predmet avtomatizirane obdelave na podlagi vašega soglasja ali pogodbe (člen 20 GDPR)
  • pravica, da za posameznika ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi (člen 22 GDPR) skupina B&B Hotels trenutno ne uporablja takšnega odločanja
  • pravico določiti usodo vaših podatkov v primeru vaše smrti in izbrati, ali naj vaše podatke sporočimo tretji osebi, ki ste jo predhodno določili (člen 85 francoskega Zakona o informatiki in svoboščinah). V primeru vaše smrti in brez vaših navodil se zavezujemo, da bomo vaše podatke uničili, razen če je njihovo hrambo potrebno zaradi dokazov ali za izpolnitev zakonske obveznosti.

Svoje pravice lahko uveljavljate:

  • po e-pošti na: privacy@hotelbb.com
  • po pošti na DPO Casper BidCo - HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie, 75008 Pariz, Francija 

medtem ko dokazujete svojo identiteto in upravičen razlog, kadar to zahteva zakon.

Končno lahko pritožbo vložite tudi pri nadzornih organih, zlasti pri CNIL ali katerem koli drugem pristojnem organu.
 

Člen 9 Podatki za prijavo in piškotki

V praksi nam tehnični piškotki omogočajo potrditev verodostojnosti, identifikacijo, pospešitev brskanja po naši strani in naših aplikacijah ter dostop do njihovih različnih funkcij. Lahko zbirajo podatke o značilnostih vašega operacijskega sistema, brskalnika ali terminala (računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon). Omogočajo tudi zbiranje podatkov v zvezi z vašo lokacijo (zlasti naslov IP).

Seznam piškotkov, njihov namen in obdobje hrambe je dostopen tukaj

Z nadaljevanjem brskanja po našem spletnem mestu ali z uporabo naših aplikacij privzeto soglašate s postavitvijo teh piškotkov. Vendar lahko nastavitve programske opreme brskalnika kadar koli konfigurirate tako, da:

  • sprejmete ali zavrnete piškotke na naši spletni strani ali v naših aplikacijah
  • sistematično zavračate vse piškotke
  • zahtevate, da je za vsak piškotek, na katerega naletite med brskanjem po internetu, potrebno vaše soglasje.

Če želite to storiti, preprosto prikličite programsko opremo brskalnika in sledite navodilom. Na primer: 

  • Z Internet Explorer™: Meni Orodja ► Internetne možnosti ► Meni Varnost

Izberite gumb »Napredno«, da odprete okno »Napredne nastavitve zasebnosti«. Nato označite polje »Prezri samodejno upravljanje piškotkov“, nato v stolpcu »Piškotki tretjih oseb« izberite »Zavrni«.

  • S Firefox™: Meni Orodja ► Možnosti ► zavihek Zasebnost 

V meniju »Pravila shranjevanja« nastavite na »Uporabi prilagojene parametre za zgodovino«. Na koncu počistite polje »Sprejmi piškotke tretjih oseb«.

  • S Chrome™: Meni ►Nastavitve ►Ogled naprednih nastavitev (na dnu strani).

Nato kliknite gumb »Nastavitve vsebine«, nato potrdite polje »Blokiraj piškotke in podatke s spletnih strani tretjih oseb«, na koncu kliknite »V redu«, da potrdite izbiro.

  • S Safari™: Safari (logotip nastavitev) ► Nastavitve ► Varnost ► Pokaži piškotke ► Izberite želene možnosti
  • Z Opera ™: Meni Orodja ► Nastavitve ► zavihek Dodatno ► razdelek Piškotki ► Upravljanje piškotkov ► Izberite želene možnosti

Vendar ste obveščeni, da z blokiranjem tehničnih in funkcionalnih piškotkov tvegate spreminjanje izkušenj brskanja na naši spletni strani ali v naših aplikacijah.

Za piškotke, ki niso zgolj tehnični, smo pripravili Listino o upravljanju piškotkov, da bi vas natančneje obvestili o njihovi uporabi, ki je dostopna tukaj.
 

Člen 10 Socialna omrežja

Med brskanjem po naši spletni strani ali naših aplikacijah lahko kliknete ikone, namenjene socialnim omrežjem Twitter, Facebook in LinkedIn.

Socialna omrežja izboljšujejo uporabnost spletne strani in naših aplikacij ter jih pomagajo promovirati z deljenjem.

Ko uporabljate te gumbe, bomo morda imeli dostop do osebnih podatkov, ki ste jih navedli kot javne in dostopne iz vaših profilov Twitter, Facebook in LinkedIn. Vendar ne ustvarjamo ali uporabljamo nobene baze podatkov, neodvisne od Twitterja, Facebooka in LinkedIna in na ta način ne uporabljamo podatkov, ki se nanašajo na vašo zasebnost.

Da bi omejili dostop tretjih oseb do vaših osebnih podatkov na Facebooku, LinkedInu ali Twitterju, vas vabimo, da nastavite svoje profile in/ali naravo svojih publikacij prek namenskih področij v družabnih medijih, da omejite občinstvo.
 

Člen 11 Varnost

Casper BidCo spoštuje GDPR in zakon o varstvu podatkov v smislu varnosti in zaupnosti vaših podatkov.

Izvajamo vse tehnične in organizacijske ukrepe, potrebne za zagotovitev varnosti obdelave osebnih podatkov in zaupnosti podatkov, ki jih zbiramo.

Kot taki sprejmemo vse potrebne previdnostne ukrepe glede narave podatkov in tveganj, ki jih predstavlja njihova obdelava, da bi ohranili njihovo varnost in zlasti preprečili, da bi jih nepooblaščene tretje osebe izkrivljale, poškodovale ali dostopale do njih. Sem spadajo fizična zaščita prostorov, postopki overjanja oseb, ki dostopajo do podatkov z osebnim in varnim dostopom prek zaupnih uporabniških imen in gesel, varen protokol https, beleženje in sledljivost povezav, šifriranje določenih podatkov in PCI-DSS (Varnostni standardi za podatke o plačilnih karticah) .
 

Člen 12 Kontakti

Za vsa vprašanja v zvezi s to politiko ali za kakršno koli zahtevo v zvezi z vašimi podatki nas lahko kontaktirate preko:

  • e-pošte, ki jo pošljete našemu uradniku za varstvo podatkov na naslednji naslov: privacy@hotelbb.com
  • navadne pošte, ki jo pošljete na naslednji naslov: DPO Casper BidCo, HAAS AVOCATS, 32 rue la Boétie - 75008 Pariz.